Diskretni šarm modernog klasika

Diskretni šarm modernog klasika
Tondach Biber crep zrači jednostavnom i nenametljivom lepotom. Njegov tradicionalni zaobljeni oblik podseća na crep koji smo nekada kao deca rado crtali na crtežima krovova kućica. Nije neobično što se Biber crep nalazi na svakom dečijem crtežu, pogotovo ako se prisetimo činjenice da Biber pripada najstarijim tradicionalnim oblicima crepa u zapadnoj Evropi.

NEPROLAZNA LEPOTA

Mnoge istorijske zgrade nakon autentične sanacije prekrivene su upravo Tondach Biber crepom. Međutim, njegova romantična lepota nije rezervisana samo za tradicionalnu arhitekturu. Zbog širokog izbora oblika i boja u mat ili sjajnoj varijanti ovaj crep je idealan za modernu arhitekturu. Dizajnerski čiste linije ravno sečenog Biber cepa čine Biber neodoljivim izborom u modernoj, pa čak i avangardnoj arhitekturi.

POSTOJANA BOJA I KVALITET

Različito oplemenjivanje gornje površine crepa osigurava postojanost boja i trajno kvalitetan krov, koji će zadovoljiti i najzahtevnije investitore. Za Biber crep ne vredi izreka kako je lepota prolazna. Naprotiv, njegova lepota ponovo se potvrđuje iz vekova u vekove. Osim dokazane lepote, Biber donosi i dugovečan kvalitet o čemu svedoče i 33 godine garancije koje vam garantuje Tondach.