Sve boje Biber sveta

Sve boje Biber svijeta
Odluka o izboru modela ili boji crepa za zgradu koja je u projektnoj fazi veoma je bitna jer se na taj način postiže rezultat gotovog krova koji predstavlja pravi mamac za oko.

Natur Color

Natur Color boje dodaju novu nijansu prirodnosti. Različite vrste engobiranog crepa za modernu i tradicionalnu arhitekturu. Engoba je mešavina fino mlevene gline i oksida koja se pre pečenja nanosi na suvi proizvod ravnomerno na površinu crepa.

Na ovaj način, bez imalo štetnih hemijskih dodataka ostvaruje se širok spektar Nature Color boja. Gornjoj površini crepa daje ekološki prihvatljiv premaz u različitim bojama, a potpuno u skladu sa prirodom. Obuhvata standardnu i nestandardnu paletu boja.

Color+

Color+ je sličan premaz staklu koji se idealno veže za crep. Proizvodnja je analogna proizvodnji Natur Color boja. Služi za oplemenjivanje gornje površine crepa dajući mu sjajan do visoko sjajan efekat. Obuhvata standardne i nestandardne boje.

Nestandardne boje nastaju na temperaturi pečenja od oko 1.050°C pri čemu se glazura rastapa i idealno prijanja na crep. Minerali sadržani u rastopu nestandardnih Color+ boja daju crepu karakterističnu lepotu, ali i visoko vredna svojstva za visoki kvalitet koji traje generacijama.