Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti
Zaštita podataka i Vaše privatnosti značajna je za Wienerberger i zbog toga uvek vodimo brigu o tome tokom našeg poslovanja.
U ovoj izjavi ćemo Vas informisati koju vrstu podataka o Wienerberger-u možete pronaći na našim web stranicama i za koju svrhu se oni mogu koristiti.
 
1. Baza podataka korisnika
Ako se registrujete na Wienerberger web stranicama ili naručite neki od naših promotivnih materijala mi ćemo arhivirati informacije koje ste nam dali o sebi, kao što su: ime, e-mail, Vaša adresa ili adresa Vaše firme. Prikupljene podatke koristimo isključivo da bi Vam ponudili naše usluge ili poslali zatražene promotivne materijale. Ukoliko pristanete, iskoristićemo Vaše lične podatke kako bismo Vam , poštom ili e-mailom, poslali zanimljive informacije o Wienerberger korporaciji. 
Naravno, u svakom trenutku možete povući svoju izjavu na način da pošaljete e-mail poruku u kojoj ćete navesti da više ne želite primati informacije o Wienerbergeru, na adresu office@wienerberger.com
 
2. Zloupotreba Vaših osobnih podataka
Wienerberger ni pod kojim okolnostima neće prenositi dobijene lične podatke trećoj strani ili dozvoliti trećoj strani pristup do dobijenih ličnih podataka.  Vaši podaci biće korišćeni samo interno od strane drugih organizacija i kompanija iz grupacije Wienerberger, ili od strane ovlašćene treće strane za usluge prenošenja reklama ili druge servisne usluge. Međutim ovlašćene treće strane ne smeju koristiti dobijene podatke za svoje potrebe, niti ih smeju prenositi dalje.
 
3. Tehnički podaci
Ako posjetite našu web stranicu, naš web server će zabeležiti uobičajene tehničke podatke koji će biti anonimni i koristiće se kao baza za našu statistiku da možemo kontinuirano poboljšavati pristupačnost našim web stranicama.

4. Links
Ova izjava o privatnosti vredi samo za Wienerberger web stranice, a ne za ostale firme na čije stranice se povezujemo.
 
Želite znati više?
Ukoliko imate još pitanja ili želite više informacija, vezano za arhivirane podatke, molimo Vas pošaljite pismo ili e-mail na Wienerberger PLC. Nastojaćemo odgovoriti što je pre moguće. Molimo Vas da koristite kontakt "Pišite nam" na vrhu naše stranice.