Tondach crep Continental Plus - crep koji odoleva svim testovima izdržljivosti

Continental Plus - crep koji odoleva svim testovima izdržljivosti

Dobro je poznato da se glineni materijali u građevinarstvu koriste već vekovima jer kao takvi imaju odlične karakteristike. Dokazano je da glineni proizvodi idealno čuvaju kuću od raznih prirodnih uticaja. Krov pokriven glinenim crepom biće odlična investicija za budućnost.

Tondach glineni crep sastoji se od visokokvalitetne gline koja je pečena na veoma visokim temperaturama. To ga čini posebno stabilnim i otpornim na toplotu i smrzavanje kao i na prljavštinu i hemikalije. Oplemenjena gornja površina osim dugotrajne estetike pruža potpunu postojanost na UV zračenje. Dokazani vek njegovog trajanja je preko 100 godina.

Continental Plus - crep koji odoleva svim testovima izdržljivosti

Celokupnim Tondach sistemskim rešenjima ostvaruje se savršena sigurnost i zaštita od sve ekstremnijih vremenskih nepogoda.

Tondach glineni crepovi nezapaljivi su, jer su već pečeni tokom proizvodnje, a dodatna postojanost i zaštita od požara dobija se pečenjem crepa na 1.000°C. Pored svega toga, oni u slučaju požara neće ispuštati otrovne gasove.

Continental Plus je vrhunski Tondach crep, omiljen među investitorima ali i majstorima. Njegove elegantne crte daju posebnost svakom krovu. Ovaj, dobro poznat crep, od nedavno je dostupan i u crnoj boji. Njegove tehničke karakteristike svrstavaju ga među crepove koji su optimalni za svaki krov. Ovaj crep spada u kategoriju „Continental line“ ali je vrlo popularan i u mediteranskim krajevima zbog mogućnosti kliznog letvisanja i postavljanja na nižim nagibima krova sa postavljenom podkonstrukcijom.

Njegova lepota ne bledi, jer engoba ima zaštitno svojstvo, te je crep otporan na UV zračenja i razne prirodne uticaje. Vrlo lako se može uklopiti u moderne obejekte sa istančanim ili diskretnim fasadama jer apsolutno odgovara svakom trendu.

Crna boja je postala sinonim elegancije i stila pa tako i Vaš krov može biti „krov sa stilom“ :).

Neka Vaš moderni krov bude mamac za oko svakom prolazniku. Continental Plus u crnoj boji omogućiće Vam da imate siguran, dugotrajan i lep krov na koji ćete biti posnosni!

Obzirom na sve navedene prednosti Tondach crepa, Continental Plus u crnoj boji je idealan izbor za Vas!

Za više tehničkih detalja kliknite na:

Tondach Continental Plus

 

Povezani članci