Tondach Continental Plus NATURA crep

Continental Plus NATURA – Premium crep u natur segmentu

Continental Plus NATURA je nova generacija glinenog crepa. Potpuno prirodan glineni crep, napravljen korišćenjem najkvalitetnije gline i novih tehnologija njene precizne obrade.

Vekovima glineni crepovi imaju dokazanu superiornost u odnosu na sve ostale vrste pokrivača na našim prostorima. Glina, kao prirodni materijal, dokazana je kao zdrav materijal i nije iznenađenje da su svi Tondach crepovi nosioci Eko Znaka.

Continental Plus NATURA – Premium crep u natur segmentu

Contiental Plus NATURA je prirodni glineni crep vrhunskog kvaliteta. Vrhunskom tehnologijom nanošenja zaštitne engobe na površinu suvog crepa ona pečenjem iznad 1000 stepeni sa crepom formira čvrstu nedeljivu celinu. Time se ne samo poboljšava estetski izgled krova već zatvarajući pore smanjuje se upijanje vode, ubrzava odvod padavina te sprečava mogućnost pojave lišajeva, što sve zajedno obezbeđuje dugotrajnu postojanost.

Prilikom pečenja se koristi isključivo prirodni gas kao jedino ekološko gorivo bez efekata zagađenja okoline i samog proizvoda. Savršena površina crepa izrađenog ovom tehnologijom je vidljiva i golim okom odlikuje se nenadmašnom preciznošću oblika i glatkoćom površine.

Šta dobijate kupovinom Continetal Plus NATURA crepa

- Korišćenjem glinenog crepa Continental Plus NATURA Vaš prostor za život podignut je za lestvicu više u svim aspektima jer glineni crepovi su odlični zvučni izolatori, umanjuju uticaj buke i stvaraju prijatno okruženje.

- Ako volite prirodnu boju gline Continental Plus NATURA Vam pruža mogućnost da u njoj uživate još duže u odnosu na sve ostale glinene crepove.

- Prirodan GLINENI crep sa neprevaziđenom prijatnošću zdravog življenja u skladu sa okruženjem, nosilac Eko Znaka.

- Povećana otpornost na spoljne uticaje sa očuvanjem prirodne boje glinenog crepa kroz vreme i nevreme.

- Čvrstoću, trajnost i izdržljivost, da se po krovu može hodati a nije zabranjeno ni zaplesati.

- Preciznost izrade sa dubokim preklopima koji onemogućavaju prodor kiše ili snega, vetra koje jedino može omogućiti glineni crep.

- Ljubomorne komšije :)

Crep Continental Plus NATURA je LEP, IZDRŽLJIV i PRIRODAN a uz to cenovno pristupačan i dostupan na bolje snabdevenim stovarištima. Idealno rešenje za Vaš porodični dom. Jednostavno to je PREMIUM crep u natur segmentu!

Za više tehničkih detalja kliknite na:

Tondach Continental Plus

Povezani članci